Klaar voor jouw volgende stap of zoek je gewoon goede professionals?

InterSales Company kan ik je in beide gevallen van harte aanbevelen! Na elf jaar in diverse directie functies, kwam ik tot het inzicht dat wat ik deed niet echt bij mij paste. Ik miste de echte klik tussen mijn overtuigingen en de visie van de organisatie waar ik voor werkte. Aangezien ik al meer dan 12 jaar naar alle tevredenheid samenwerk met InterSales Company op het gebied van recruitment, heb ik mijn persoonlijke ambities met Denny besproken. Ondanks dat er geen passende functie voor handen was, heeft Denny zijn netwerk ingezet wat ertoe heeft geleid dat ik via via nu in een rol zit die mij op het lijf is geschreven.

Deze anekdote geeft voor mij mooi weer wat de echte kracht is van InterSales Company. Oprecht geïnteresseerd, vertrouwelijk, daadkrachtig en behulpzaam vanuit de positie van de opdrachtgever en de kandidaat, telkens weer.

Daar waar menig bureau pretendeert geïnteresseerd te zijn in de drijfveren van haar kandidaten, doorleeft InterSales Company die gedachte. Geen mooie woorden maar gewoon daden.

Mark Sanders
Padvinder voor groei bij Havep