Lead Developer (Hbo-startersfunctie)

Werken bij echt een superleuke technische organisatie waar je kunt rekenen op een warm welkom!

De baan

Onze bedrijfscultuur is open en informeel en we hebben een relatief jong team; de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 35. We hebben een high performance cultuur en we stimuleren en ondersteunen onze medewerkers om zich te ontwikkelen om hun volledige potentieel te bereiken.

De klant staat centraal in ons handelen en we weten en geloven dat onze medewerkers ons helpen onderscheiden van de concurrentie.

Binnen onze Sales & Service afdeling zijn op zoek naar een Lead Development Executive. Je bent van nature resultaatgericht en hebt een passie voor sales. Je bent een echte hunter en haalt energie uit het ontdekken en ontwikkelen van leads om zo nieuwe contacten op te doen en saleskansen te creëren.

Als Lead Development Executive ben je, vanuit een binnendienstrol, bezig met het kwalificeren van bestaande klanten en zo nieuwe leads te ontdekken. Je haalt je informatie uit de telefonische gesprekken die je met de klant hebt en bepaalt of deze klanten verder kunnen worden ontwikkeld voor je collega’s in accountmanagement.  Je bent verantwoordelijk voor de eerste ontwikkeling van nieuwe klanten en kijkt continu uit naar nieuwe mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiast: je bent positief en straalt energie uit
  • Communicatief: je bent schriftelijk en mondeling zeer sterk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis en beheersing van de Franse taal is een pre.
  • MBO+ / HBO niveau werk en denkniveau.
  • 1-3 jaar commerciële ervaring in een commerciële binnendienst rol.
  • Ervaring met SAP Is een grote pre

Goed om te weten:

  • Standplaats: Haarlem (Noord-Holland)
  • Dienstverband: 7 maanden, met de intentie tot verlenging
  • FTE: Fulltime heeft de voorkeur
  • Wij bieden een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een pensioenregeling, fietsplan, bonusregeling, reiskostenvergoeding en meer.

Interesse

Solliciteren kan op onderstaande button of via denny@intersalescompany.nl Voor vragen en/of informatie kun je contact opnemen met Denny van der Weg 06-50628471 of Rik Stigter 06-52473494.

Solliciteer direct