Intersales Company

Als je gewoon de beste salesmensen zoekt

Wat kun je van ons verwachten?

Hoe beter je sales, hoe groter je succes. Bij de keuze van nieuwe salesmensen ben je kritisch. Je wilt dat zij goed gekwalificeerd zijn en zich aan jouw bedrijf verbinden. Je wilt echt alleen in contact komen met die kandidaten die ook daadwerkelijk passen. 

Dat vereist serieuze werving & selectie. InterSales Company kent de markt als geen ander en wij kunnen voor je putten uit een breed en veelzijdig netwerk. Daarnaast laten wij je kennis maken met juist die kandidaten die ook in jouw team passen.

Garantie op succes

Wij geloven in wat we doen en waar we voor staan. Dat betekent dat wij je garanderen dat je de versterking krijgt die je zoekt. Zo simpel is het!

Neem contact op

Ik heb een vraag Kennismaken Bel mij terug

Ik heb een vraag

Kennismaken

Bel mij terug

"HET IS EEN VERADEMING OM MET HEN TE WERKEN"​

Sven Visser, Directeur Cyso.

Waarom Intersales?

via-via netwerk

De juiste kandidaat voor de juiste functie vinden wordt een stuk makkelijker, als je kunt putten uit een breed en veelzijdig netwerk. We staan dicht bij onze kandidaten en krijgen daardoor veel referrals.

Klantkennis

Succes ontstaat als een kandidaat qua karakter en bagage matcht bij het bedrijf. Om die chemie te realiseren is de ervaring en het inschattingsvermogen van Intersales een vereiste.

Aftersales

Gefeliciteerd. U bent een nieuwe kracht rijker. Het werk van InterSales Company zit erop. Of toch niet? Nee dus! We houden intensief contact over de voortgang van de salesprofessionals die u heeft aangenomen.

Screening en interview​

Geselecteerde kandidaten worden eerst telefonisch gescreend. Bij een positieve beoordeling volgt het interview, waarin met op maat gesneden casussen de geschiktheid verder wordt getoetst.

Inventarisatie

Bij een wervingsopdracht starten we na een oriënterend gesprek altijd een inventarisatie met sleutelfiguren in uw organisatie om wensen, verwachtingen en mogelijkheden concreet op elkaar af te stemmen.

Assessments

Bij de keuze van een salesprofessional gaat u niet over één nacht ijs. Het moet een topper zijn. Iemand bij wie verkopen ‘in de genen’ zit, die verstand van zaken heeft en bereid is het beste uit zichzelf te halen.

Testimonials klanten

Testimonials

Door de ontspannen manier van het contact is het eenvoudig om elkaar echt te leren kennen

Tijdens mijn ervaringen met Denny en Intersales Company in zijn algemeen is mij vooral opgevallen… Lees meer “Door de ontspannen manier van het contact is het eenvoudig om elkaar echt te leren kennen”

Marc van Versendaal
Commercieel Directeur VCSW

Het is een verademing om met hen te werken

“Al jaren waren wij aan het worstelen met recruiters en het vinden van de juiste… Lees meer “Het is een verademing om met hen te werken”

Sven Visser
Directeur Cyso

Intersales weet precies wat we nodig hebben

“InterSales Company helpt ons met de werving en selectie van saleskandidaten en weet precies wat… Lees meer “Intersales weet precies wat we nodig hebben”

Judith Lub
Internal Sales & Servicemanager Benelux RS Components

Het maken van de perfecte match, keer op keer weer

“Door de juiste persoon op de juiste plek en door de talenten van onze medewerkers… Lees meer “Het maken van de perfecte match, keer op keer weer”

Anouk Veenstra
HR Adviseur Moonen Packaging

Een greep uit onze klanten