Inside Sales (beveiligingsoplossingen)

Heb jij een passie voor sales?! Haal jij dankzij jouw professionele klantcontact nieuwe opdrachten binnen?! Dan hopen we dat jij reageert! Je start op de commerciële binnendienst en er wordt veel in je geïnvesteerd zodat je als je dat wilt wordt klaargestoomd voor een buitendienstrol.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de drijvende kracht op de Inside Sales-afdeling die zich richt op de verkoop van onze producten en diensten. Jij richt je met jouw werkzaamheden voornamelijk op het actief benaderen van prospects en opvolgen van koude leads (outbound) en op het opvolgen van warme leads (inbound). Het contact met onze (potentiële) klanten verloopt dus telefonisch.

Na een telefonische behoefte-inventarisatie bied je een passend voorstel aan vanuit onze vele security-oplossingen en registreer je alle informatie in het CRM-systeem. Aan de hand van templates maak je een passende offerte voor je mogelijk nieuwe klant. Afhankelijk van de complexiteit en omvang zorg je zelf voor opvolging of werk je samen met collega’s in het land om te zorgen dat de lead wordt omgezet tot een nieuwe opdracht en/of klant! Daarnaast draag je ook bij aan de verbetering van interne processen door actief ideeën voor verbeteringen aan te dragen.

Waar ben je goed in?

Je hebt een passie voor sales, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht en weet door jouw creativiteit beveiligingsoplossingen te koppelen aan de behoefte van de klant. Het MS Office-pakket heeft voor jou geen verrassingen. Je gaat voor de hoogste kwaliteit en levert op tijd. Het is heel belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd werkt, zodat je ook op drukke momenten niets over het hoofd ziet. Je bent leergierig, staat open voor feedback en nieuwe ideeën en draagt actief bij aan de ontwikkeling van jezelf en de kwaliteit van de afdeling.

Match?

 • Afgeronde MBO/HBO opleiding;
 • Bij voorkeur ervaring met commerciële trajecten in de zakelijke dienstverlening en/of afhandeling van (commercieel) telefoonverkeer;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • 32-40 uur per week;
 • Locatie Badhoevedorp

Wij bieden

 • Een salaris tussen de EUR 2.400 en EUR 3.000 bruto per maand (o.b.v. fulltime)
 • Een smartphone en laptop van de zaak
 • Veel ruimte voor initiatief en ideeën
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en pensioenregeling
 • Onderdeel zijn van een vooruitstrevende organisatie

Het team

De afdeling bestaat uit vijf medewerkers in totaal en wordt aangestuurd door de Manager Sales & Tender Management. Hoewel het een zelfstandige functie betreft, vorm je samen met je directe collega’s het team. Samen zorgen jullie ervoor dat de afdeling draait. Daarnaast krijg jij ondersteuning van collega’s uit het Sales & Tender Management-team, die helpen je vooral bij het wegwijs maken binnen onze organisatie en systemen. Uiteraard kan jij je collega’s op de afdeling altijd als sparringpartner gebruiken.

Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer jij ’s ochtends je mail opent, zie je enkele nieuwe aanvragen. Vol enthousiasme pak je dit op. Je begint met het lezen en verdiept je in de nieuwe aanvragen. Samen met je collega zorg je ervoor dat deze snel zijn opgepakt en richt je je op een aantal nog openstaande offerteaanvragen en ga je aan de hand van een target-lijst aan de slag met koude acquisitie. Met je enthousiasme weet je een aantal offertes uit te brengen en van enkele uitgebrachte offertes een handtekening binnen te halen. ’s Middags volg je een interne training telefonische verkoop waarin je die lastige casus van gisteren kan bespreken en daarover kan sparren met je collega’s en een ervaren salestrainer. Na deze enerverende dag keer je vol goede moed weer terug naar huis; enkele mooie opdrachten gescoord en je weet hoe je morgen die ene klant alsnog over de streep gaat trekken!

Vind je dit interessant?

Sta jij te trappelen om bij ons aan de slag te gaan? Wij gaan proactief om met jouw ideeën en initiatieven. Jouw kennis van het sales vak houden we up to date door interne trainingen en jij krijgt daarnaast korting op leuke uitjes, verzekeringen en sportschool. Tot slot kun jij ieder jaar meedoen met onze sportieve evenementen!

Reageren?

Je kunt je reactie sturen naar Denny van der Weg. denny@intersalescompany.nl / 06-50628471

Solliciteer direct