Corporate Accountmanager ICT

Wij bieden je een bedrijf waar wij je thuis laten voelen. Waar je vrijheid krijgt om je zelfstandigheid en gedrevenheid de ruimte te geven. Daarnaast zorgen wij goed voor je, in salaris / opleiding / een auto als die belangrijk voor je is en nog veel meer. We luisteren naar je en verwachten als tegenprestatie dat jij er ook alles uit wilt halen.

 

Functie

Werken op strategisch niveau! Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe en bestaande relaties en helpt ze met oplossingen op het gebied van branche gerelateerde software, diensten en IT oplossingen

Je bent eindverantwoordelijk voor het gehele salestraject, van pro-actieve acquisitie tot het tekenen van een contract. Je helpt corporates van fase naar fase in het salesproces. Je weet als geen ander behoefte bloot te leggen en draagkracht te creëren. Het accountplan dat je hebt opgesteld is je leidraad. Om je doelstellingen te bewerkstelligen werk je nauw samen met je interne pre-sales en binnendienst collega’s.

 

Functie eisen

Om succesvol in deze rol te kunnen zijn beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 5 jaar aantoonbare succesvolle ervaring en ben je een consultative seller. Je bent een volwaardig gesprekspartner op C-level en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk (technisch en niet-technisch). Je bent klantgericht, ondernemend en een commercieel denker en doener. Het bouwen van relaties en netwerken gaat je eenvoudig af. Je bent sociaalvaardig, gedreven, initiatiefrijk, een teamworker en creatief. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Tot slot ben je gewend om op verschillende niveaus gesprekken te voeren en te overtuigen.

 

Aanbod

Een leverancier van ICT in het midden van het land met een ongekend trackrecord.

 

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met InterSales Company en vragen naar Denny van der Weg 06-50628471 / denny@intersalescompany.nl

Solliciteer direct