Business Developer Cisco oplossingen

Specialist op het gebied van communicatie- en netwerkinfrastructuur gebaseerd op Cisco-oplossingen.
Business Developer

De functie
het opbouwen van een klantenbase met accounts tussen de 250 en 1000 werknemers. Je genereert new business en zodra het een account is zorg je dat deze optimaal wordt bediend. Open je makkelijk deuren? Staan social selling, netwerken en new business(o.a. ‘slapende’ accounts, cold calls, leads bij vendor en distributeur halen) in je woordenboek dan ligt hier een mooie uitdaging voor je!
En dan… Cross-sellen, je inleven in de vendor strategie en doelen. Laveren tussen marketing, business development en engineers om je klanten zo effectief mogelijk te bedienen. Je pipeline en forecast goed managen en leads kwalificeren en deals closen.
Een complete functie voor iemand die met vrijheid om kan gaan en die een voorbeeld wil zijn voor anderen!

Heb jij?
• Een afgeronde HBO opleiding
• Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
• Affiniteit met de IT branche. Kennis van netwerken en ‘unified communications & collaboration’ is een pre.
• Ervaring met consultative- en solution selling daarentegen een must!

Wat bieden wij
Ervaring op doen in een snel veranderende IT markt. Werken in een team met een informele sfeer en roots in de techniek. Kennismaken met vendoren zoals Cisco. Bijdragen aan de groei van de organisatie. En bovenal: je doet er bij ons toe. We vinden je belangrijk en luisteren naar je. Je hebt invloed binnen onze platte organisatie.

Informatie:
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel, stuur dan per email je CV met korte motivatie naar denny@intersalescompany.nl Voor eventuele verdere informatie kun je contact opnemen met Denny van der Weg op 06-50628471.

Solliciteer direct