Accountmanager Oost-Nederland

Modern, fris, hip, salesdriven, een wereldwijde marktleider op het gebied van facilitaire- en zakelijke dienstverlening. Deze kernwoorden zijn typerend! Een interne salesacademy maakt het uniek. Continu ontwikkelen….. Niet alleen het eerste jaar maar ook nog steeds na 5 jaar! Allen dan waarschijnlijk in je rol als Corporate Accountmanager, want genoeg kansen intern om lang te blijven!

Als accountmanager new business ga je op zoek naar klanten van 25 tot 250 fte. Je bent onderdeel van een energiek team met jonge mensen. Iedereen wil er het maximale uithalen! 1 dag binnen en 4 dagen buiten / hoe kan het wel ipv denken in belemmeringen / eerst bedenken wat je er zelf aan kunt doen om optimaal te presteren….. Een inspirerende omgeving waar sales als een rode draad door de hele organisatie te voelen is.

Je hebt aantoonbare buitendienstervaring en vindt het te gek om nieuwe klanten binnen te halen. Je verkoopt oplossingen ipv producten en denkt in toegevoegde waarde ipv prijs. Daarnaast ben je resultaatgericht, initiërend en heb je incasseringsvermogen.

Ben jij DE accountmanager voor deze functie stuur dan je CV met korte motivatie naar denny@intersalescompany.nl . Voor eventuele verdere informatie kun je contact opnemen met Denny van der Weg op 06-50628471 of Rik Stigter 06-52473494 / rik@intersalescompany.nl

Solliciteer direct