Accountmanager Binnendienst

Werken als een stevige inside sales bij een organisatie waar je er echt toe doet? In een cultuur aanvoelend als welkom en een warm bad? Dan zou dit wel eens jouw job kunnen zijn!

Functie

Als Accountmanager binnendienst ben je samen met de Accountmanager buitendienst verantwoordelijk voor de omzet bij de grootste 130 klanten in je regio. Jullie bepalen samen welke klanten de pijlers zijn voor nu en voor de toekomst. Leads komen bij marketing vandaan, je belt altijd warm. Je hebt veel telefonisch klantcontact en hecht veel waarde aan een duurzaam goede relatie met je klant. Je weet op treffende wijze de behoeftes bij je klant te achterhalen en stelt onderscheidende offertes op. Uiteraard weet jij van de uitgebrachte offerte een opdracht te maken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van de accounts, zoals aangepaste afspraken op het gebied van afhandeling, betalingsregelingen en het coördineren van complexe orders. Daarnaast zorg jij ervoor dat de Accountmanager buitendienst op tijd, en op de juiste manier, wordt voorzien van alle benodigde (commerciële) informatie rondom deze 130 klanten.

Functie eisen

Ben jij de persoon die in een hectische omgeving de juiste maatwerkofferte kan uitbrengen en de opdracht kan binnenhalen? Werk jij graag in teamverband maar kan je ook heel zelfstandig opereren? Vind je het een uitdaging om samen met je Accountmanager de gestelde omzet te realiseren en uit te breiden? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek.
Daarnaast:
– Afgeronde MBO+ opleiding
– Goede kennis van Excel en CRM systemen
– 3 tot 5 jaar commerciële werkervaring in een sales ondersteunende rol
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
– Werk je gestructureerd en ben je analytisch aangelegd
– Woon je in de omgeving van Haarlem (max 3/4 uur reistijd)

Aanbod

Onze opdrachtgever is de Benelux-vestiging van een wereldwijd opererende, ambitieuze en sterk groeiende groothandel op het gebied van elektronische componenten en onderhoudsproducten. Een van de speerpunten is dat bestellingen compleet en binnen 24 uur worden geleverd. In de Benelux heeft de organisatie een verkoopkantoor in Haarlem met in totaal 60 medewerkers.

Bedrijfscultuur
De cultuur bij onze opdrachtgever laat zich het beste omschrijven als gedreven, direct, no nonsens, open, innovatief en commercieel. Er is veel ruimte voor input en creativiteit. Alles is gericht op groei en verbetering van zowel de mensen als de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden
Vast salaris per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring, daarnaast kun je een goede bonus verdienen op maandbasis (per kwartaal uitgekeerd), zonder bovengrens! Opdrachtgever investeert veel in opleidingen en trainingen van haar personeel.

Sollicitatie

denny@intersalescompany.nl  of Rik@intersalescompany.nl . Daarnaast ben ik evt bereikbaar op 06-50628471 (Denny van der Weg).
Solliciteer direct