Accountmanager binnendienst (3 dagen p.w.)

Als Accountmanager binnendienst ben je samen met de Accountmanager buitendienst verantwoordelijk voor de omzet in je regio. Jullie bepalen samen welke klanten de pijlers zijn voor nu en voor de toekomst. Je hebt veel telefonisch klantcontact en hecht veel waarde aan een duurzaam goede relatie met je klant. Je weet op treffende wijze de behoeftes bij je klant te achterhalen en stelt onderscheidende offertes op. Uiteraard weet jij van de uitgebrachte offerte een opdracht te maken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van de accounts, zoals aangepaste afspraken op het gebied van afhandeling, betalingsregelingen en het coördineren van complexe orders. Daarnaast zorg jij ervoor dat de Accountmanager buitendienst op tijd, en op de juiste manier, wordt voorzien van alle benodigde (commerciële) informatie.

Functie-eisen

Ben jij de persoon die in een hectische omgeving de juiste maatwerkofferte kan uitbrengen en de opdracht kan binnenhalen? Werk jij graag in teamverband maar kan je ook heel zelfstandig opereren? Vind je het een uitdaging om samen met je Accountmanager de gestelde omzet te realiseren en uit te breiden? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek.
Daarnaast:
– Afgeronde MBO+ opleiding
– Goede kennis van Excel en CRM systemen
– 3 tot 5 jaar commerciële werkervaring in een sales ondersteunende rol
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
– Werk je gestructureerd en ben je analytisch aangelegd
– Woon je in de omgeving van Alkmaar (max 3/4 uur reistijd)

Arbeidsvoorwaarden

Vast salaris per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring, daarnaast kun je een goede bonus verdienen op maandbasis (per kwartaal uitgekeerd), zonder bovengrens! Opdrachtgever investeert veel in opleidingen en trainingen van haar personeel.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende, ambitieuze en sterk groeiende groothandel op het gebied van elektronische componenten en onderhoudsproducten.

Bedrijfscultuur

De cultuur bij onze opdrachtgever laat zich het beste omschrijven als gedreven, direct, no nonsens, open, innovatief en commercieel. Er is veel ruimte voor input en creativiteit. Alles is gericht op groei en verbetering van zowel de mensen als de organisatie.

 

Solliciteren

Kan direct op de button. Daarnaast per mail naar denny@intersalescompany.nl Meer info op 06-50628471 (Denny van der Weg)

Solliciteer direct