Werkgevers

Werving die er toe doet!

Hoe beter je sales, hoe groter je succes. Bij de keuze van nieuwe salesfunctionarissen ben je kritisch. Je wilt dat zij goed gekwalificeerd zijn en zich aan het bedrijf verbinden. Dat vereist serieuze werving & selectie. InterSales Company kent de markt als geen ander en wij kunnen voor je putten uit een breed en veelzijdig netwerk. Je bent verzekerd van ‘echte selectie’, zodat je de versterking krijgt die je zoekt.

Garantie voor een echte match

Zo moeilijk lijkt het niet te zijn om kandidaten voor je salesvacatures te vinden. Sales is een populair vakgebied; genoeg CV’s in omloop op internet. Maar je wilt niet zomaar iemand. Je gaat voor een professional die je organisatie echt omhoogt stuwt. Dan wordt het lastiger. InterSales Company gebruikt werving & selectie oplossingen die garant staan voor succes. Inmiddels bestaan wij al meer dan 10 jaar en kunnen wij putten uit een enorm kwalitatief netwerk van sales professionals.

ISC_banner_Home

Uitgebreid via-via netwerk

De juiste kandidaat voor de juiste functie vinden wordt een stuk makkelijker, als je kunt putten uit een breed en veelzijdig netwerk. We staan dicht bij onze kandidaten en krijgen daardoor veel referrals.

Screening en interview

Geselecteerde kandidaten worden eerst telefonisch gescreend. Bij een positieve beoordeling volgt het InterSales Interview, waarin met op maat gesneden sales(management)casussen de geschiktheid verder wordt getoetst.

 Klantkennis

Een echte match ontstaat pas, als een kandidaat niet alleen de juiste bagage heeft voor een functie, maar ook qua karakter past bij het bedrijf. Wij leren de opdrachtgever via onze InterSales Inventarisatie zo goed kennen dat wij nauwkeurig kunnen inschatten of die chemie gaat ontstaan.

Inventarisatie

InterSales Company start bij een wervingsopdracht na een oriënterend gesprek altijd een inventarisatie met sleutelfiguren in uw organisatie om wensen, verwachtingen en mogelijkheden concreet op elkaar af te stemmen.

After Sales

Gefeliciteerd. U bent een nieuwe kracht rijker. Het werk van InterSales Company zit erop. Of toch niet? Nee dus!

Search Solutions

U gaat voor een professional die uw organisatie echt omhoogt stuwt. Dan wordt het lastiger. InterSales Company gebruikt werving & selectie oplossingen die garant staan voor succes..

Assessments

Bij de keuze van een salesprofessional gaat u niet over één nacht ijs. Het moet een topper zijn. Iemand bij wie verkopen ‘in de genen’ zit, die verstand van zaken heeft en bereid is voor uw bedrijf het beste uit zichzelf te halen.

Wij helpen u om deze beslissing te maken!

Onze klanten