Business developer

Op zoek naar een creatieve bruisende omgeving waar je complexe oplossingen kunt verkopen?

Wij bouwen ‘digital transformation solutions’. Bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van dossiers bij overheden en ziekenhuizen voor de betreffende personen zelf. 80.000 patiënten die in een keer hun eigen dossier kunnen zien. Dat soort oplossingen zijn wij steengoed in! Dit doen we vanuit ons kantoor in Den Haag en Londen.

<>Functie

Het identificeren van kansen en deze kansen omzetten in opdrachten. Zo simpel is het eigenlijkJ. Het start met een call om de deur op een kiertje te zetten. Dan creëer je behoefte en draagkracht. Je voelt feilloos aan wanneer het tijd is voor het volgende stapje in het salesproces.

Functie eisen

  • HBO of WO opleiding
  • Bewezen sales track record
  • Je blijft cool onder druk. Sterker nog: het helpt je in je performance
  • Behoefte om in een moderne internationale organisatie van nu te werken met bijbehorende dynamiek
  • Sterk in Nederlands en Engels
  • Ervaring met consultative- en solutionselling!

Aanbod

Een mooie werkplek in een fantastische team met slimme en ambitieuze mensen. Bijdragen aan de groei van de organisatie. En bovenal: je doet er bij ons toe. We vinden je belangrijk en luisteren naar je. Je hebt invloed binnen onze platte organisatie. Daarnaast een echt goed salaris en een nog dikkere bonus (zonder drempel). Oh ja, en een MacBook en telefoon zodat je een beetje contact kunt onderhouden met iedereen!

Sollicitatie

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel, stuur dan per email je CV met korte motivatie naar denny@intersalescompany.nl Voor eventuele verdere informatie kun je contact opnemen met Denny van der Weg op 06-50628471.
Solliciteer direct