Accountmanager Zuid-Oost Nederland – landelijk

Accountmanager Zuid-Oost Nederland – landelijk

Introductie

Hard- en software specialist met enorme groeiambities

Functie

De Account Manager New Business draagt mede bij aan het realiseren van de doelstellingen conform het afgesproken en vastgestelde jaarplan binnen het aan hem toegewezen rayon. Hij benadert actief nog niet bestaande prospects (waarbij hij een gesprekspartner is op tactisch niveau) met als doel het verkopen van documentoplossingen en bijbehorende dienstverlening. Hij is verantwoordelijk voor alle facetten; van het identificeren tot het benaderen van prospects. In samenwerking met de Sales Manager stelt hij plannen en doelen op om het jaartarget te behalen, welke afhankelijk zijn van de klantomvang c.q. het potentieel en de complexiteit en/of de lengte van de selling cycle. 

De baan: 

  • Realiseren van de verkoop- en acquisitiedoelstellingen. 

  • Verantwoordelijk voor het verkooptraject bij prospects: 

  • Voeren van verkoopbesprekingen, onderhandelen over prijzen, kortingen etc. binnen zijn bevoegdheden. 

  • Inschakelen van deskundigheid bij meer complexe vragen en mogelijke assessments. 

  • Afsluiten van contracten en het daarna overdragen van perfect orders aan de orderdesk. 

  • Signaleren van relevante ontwikkelingen, behoeften bij prospects met betrekking tot nieuwe en/of aangepaste documentoplossingen.  

  • Het up-to-date houden van de vakkennis met betrekking tot producten en ontwikkelingen bij klanten en prospects. 

  • Het actief bijhouden van de CRM applicatie op selling cycles en klantniveau, en werken volgens een vastgestelde weekplanning. 

  • Voldoen aan de prestatie indicatoren, zoals deze zijn vastgelegd in de management scorecard van zijn Sales Manager.

Functie eisen

Beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Heeft een goed commercieel Inzicht en is in staat tot het vertalen van techniek in een door de klant gewenste oplossing. Toont creativiteit om met de juiste personen in gesprek te komen. Zet verkoop signalen om in concrete resultaten. Beschikt over een goed communicerend vermogen. Is gedreven en resultaatgericht en ziet steeds een uitdaging in het behalen van de doelstellingen.

Sollicitatie

Je kunt uitsluitend reageren via info@intersalescompany.nl onder vermelding van betreffende vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met InterSales Company en vragen naar Denny van der Weg of Rik Stigter, 072-8200380.

Share this post