Accountmanager Production Printing – Noord-Oost Nederland

Accountmanager Production Printing – Noord-Oost Nederland

Introductie

Groei! Dat is waar deze organisatie voor staat! Met een van de mooiste merken uit de business.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de ambitie van opdrachtgever binnen het segment Production Printing. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de verkoop van totale documentstroomoplossingen in dit segment. Om deze doelstellingen te behalen worden contacten met centrale reproafdelingen van grote organisaties, copyshops en drukkerijen gelegd, waarbij de focus met name ligt op de laatst genoemde doelgroep. Je rapporteert aan de SalesManager. 

Functie eisen

Opdrachtgever zoekt mensen die hun sporen hebben verdiend binnen de printer- & kopieerbranche of in de ICT-markt. Je bent commercieel, gedreven, zelfverzekerd en representatief. Door je uitstekende communicatieve eigenschappen ben je in staat om het vertrouwen van anderen te winnen en word je daardoor gezien als een gesprekspartner van niveau. Je beschikt over een commerciële opleiding op HBO-niveau, aangevuld met minimaal vijf jaar business-to-businesservaring binnen een zeer concurrerende omgeving.

Aanbod

Naast een uitstekend salaris en een uitgekiende provisieregeling waarin uitstekende prestaties uitstekend worden beloond, biedt opdrachtgever een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Account Manager Production Printing krijg je uiteraard de beschikking over een eigen lease-auto met tankpas, een vaste onkostenvergoeding, een laptop en een mobiele telefoon. Maar boven alles staat dat opdrachtgever jou een prettige en uitdagende werkomgeving biedt, waarbij een uitgebreid inwerktraject de start vormt.

Sollicitatie

Denny van der weg en Rik Stigter op 072-8200380 of info@intersalescompany.nl

Share this post