Accountmanager ICT-detachering – Amsterdam

Accountmanager ICT-detachering – Amsterdam

Introductie

Bedrijf met het mooiste uitzicht van Amsterdam zoekt versterking

Organisatie

Dienstverlener op het gebied van kantoorautomatisering en systeemontwikkeling bij een scala aan bedrijven over de gehele Randstad. Hierbij levert zij, naast ICT-oplossingen,  ICT specialisten op detacheringsbasis en doet zij uiteenlopende projecten op IT gebied. De cultuur kenmerkt zich door een sterke onderlinge band gecombineerd met een hoge mate van professionaliteit. Er wordt hard gewerkt en op zeer regelmatige basis zoekt het team elkaar op voor de nodige ontspanning. De focus  ligt op lange termijn relaties, zowel intern als extern.

Functie

Als ondernemer in hard en nieren ga je als Accountmanager New Business  meteen aan de slag. Jij weet namelijk als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn in je werk. Je bent creatief in het binnenhalen van nieuwe opdrachten  Je blijft verantwoordelijk voor de projecten die je binnenhaalt.  Daarnaast spreek je je eigen netwerk aan om opdrachten binnen te halen.

Functie eisen

Tenminste ervaring in het detacheren van ICT-ers. Daarnaast ben je in staat lange termijnrelaties op te bouwen, beschik je over goede contactuele eigenschappen, ben je ondernemend en scoor je graag.

Sollicitatie

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel, stuur dan per email je CV met korte motivatie naar denny@intersalescompany.nl Voor eventuele verdere informatie kun je contact opnemen met Denny van der Weg, 06-50628471.

Share this post